Wij denken graag
met je mee

Wij zijn een Nederlands makelaarsbureau met een specialisatie voor woningen aan de Costa del Sol. We begrijpen dat het best spannend is om de stap te zetten een nieuwe en/of tweede woning te betreden in het buitenland, omdat de taal een barrière kan zijn.

Wij helpen met de juiste
locatie voor jou

Het is niet alleen een geweldig mooi land om op vakantie te gaan, het is ook een heerlijk land om te wonen. Of het nu permanent is of alleen voor vakanties, wij kunnen over beide opties onze ervaringen met jullie delen. 

Met de verkoop van vastgoed aan de Costa del Sol willen wij onze passie met iedereen delen, die al hun dromen hier willen waarmaken. Het is het ware paradijs voor investeerders en levensgenieters. Door onze ervaringen in Nederland met hypotheken kunnen wij ook hier een belangrijke schakel in zijn.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring