Makelaar in Torremolinos.

Een huis kopen of verkopen in Torremolinos? Wij hepen je bij het investeren aan de Costa del Sol. Castillo Real kent de Spaanse woningmarkt als geen ander en staat graag aan jouw zijde!  

Een makelaar in het pittoreske Torremolinos

Wil je een woning of appartment kopen in het mooie Torremolinos? Dat snappen wij als makelaar van Torremolinos volledig. Mooi weer, omgeving en natuurlijke een prachtige woning. Ook zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om dingen te ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld naar de boulevard gaan. Deze boulevard loopt door tot in Carihuela. Hier vindt je de mooiste stranden. Natuurlijk kun je ook het centrum van Torremolinos bewonderen. Daar zijn verschillende mooie trappetjes en gezellige winkeltjes.

De Torre Mirador (uitkijktoren) is al te zien vanuit het stadspark. In dit ooie parkt kun je onder andere sporten, picknicken of lekker relaxen. Bovendien zijn er ook verschillende kunstobjecten te bekijken. Als natuurliefhebber kun je jezelf ook prima vermaken in Torremolinos. Als makelaar kunnen wij de botanische tropische tuin aanbevelen.  Voorde cultuurfreak is Casa de los Navajas aan te raden. Hier worden verschillende concerten, theaters en tentoonstellingen gehouden.

Maar ook als je lekker wilt relaxen is Torremolinos een aanrader. Het levenstempo ligt er een stuk lager dan in Nederland en wat vandaag niet hoeft, kan mañana ook.  

Vastgoedhandelaar in Torremolinos aan de Costa del sol

Costa del Sol betekent kust van de zon. Het gebied heeft een lekker klimaat, prachtige stranden en veel bezienswaardigheden. Kortom een ideale bestemming voor vakantiegangers.  Men kan hier heerlijk ontspannen of overwinteren.

De Costa del Sol is ongeveer 300 km lang en ligt in het zuiden van Spanje. Málaga is hier de belangrijkste plaats. Hier ligt tevens ook het vliegveld. Deze kuststrook is geliefd bij vele vakantiegangers. Ongeveer 30% van alle Spaanse toeristen komen hier. 

Als makelaar van Torremolinos begrijpen wij dit. Er zijn namelijk mooie stranden en veel culturele bezienswaardigheden. Daarnaast is er natuurlijk de Spaanse keuken. Er zijn volop restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van pintxos, tapas en verse vis.   

Een nieuw leven beginnen in Torremolinos?

Wij kunnen ons er alles bij voorstellen. Je eerste stap is het vinden van een huis of appartement. Grote kans dat je wat hindernissen op de weg tegenkomt. Bijvoorbeeld door de andere wet- en regelgeving in Spanje, de taalbarrière en het ontbreken van een betrouwbaar netwerk. Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen, die letterlijk en figuur jouw taal spreekt. 

Eén die Spanje en de Costa del Sol als zijn broekzak kent. Wij dus.Ons team bestaat uit Nederlandse makelaars, die gespecialiseerd zijn in de Spaanse woningmarkt. Wij helpen je bij je zoektocht naar de juiste woning in Torremolinos. Castillo Real gaat met je mee naar bezichtigingen en we brengen je in contact met een betrouwbare advocaat. 

De advocaat helpt je bij je onderhandelingen en bij het afronden van alle formaliteiten. Voor al je vragen vóór, tijdens en na de koop kun je bij ons terecht. En na de afronding van alle formaliteiten kan het grote genieten beginnen.

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Torremolinos, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Torremolinos, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring