Makelaar in Marbella aan de Costa del Sol

Wil je een huis kopen of verkopen in Marbella? Castillo Real helpt je graag als makelaar van Marbella. Wij kennen de plaatselijke woningmarkt als geen ander en sta je daarom graag bij!

Makelaar in marbella; Een mondaine stad

De stad Marbella is een plek met diversiteit. Het is daarom van alle markten thuis. Er zijn verschillende prachtige stranden en historische bezienswaardigheden te vinden. Daarnaast staat Marbella ook bekend om haar luxe. Je kunt dus over de boulevard in je mooie outfit langs allerlei grote jachten flaneren. Wij als makelaar van Marbella weten dan ook dat dit een plek is waar veel beroemdheden komen. 

Naast haar luxe kun je ook voor de ruige natuur naar Marbella. De stad ligt namelijk aan de bergrug Sierra Blanca. Het is een mooie locatie voor bergwandelaars. Marbella is modern, maar in de oude stadkern ga je eeuwen terug in de tijd. De Iglesias de la Encarnation is bijvoorbeeld de moeite waard. Hier kun je grote altaren en heilige beelden zien. 

Hotspots van Marbella

Het is uiterlijk van Marbella is al een hotspot op zich. Vanuit jouw appartement of villa zie namelijk al vaak de mooiste stranden en witte huisjes. Daarnaast kunnen wij als makelaar van Marbella ook haar eigen Walk of Fame aanbevelen. Je kunt dit vinden langs de boulevard. 

Er zijn verschillende kunstenaren en zandsculpturen te bewonderen. Bij Avenida del Mar kun je dan beelden van Salvador Dali bekijken. Daarnaast kunnen (nog) actievere bezoekers van Marbella hun hart ophalen op één van de 35 golfbanen in de omgeving.

Makelaar van Costa del Sol

Costa del Sol betekent niet meer als kust van de zon. Allerlei mooie stranden en een heerlijk klimaat. In de zomer kun je genieten van de lange zomeravonden en in de winter de zachte winters. Het klimaat maakt het dan ook een ideale plek voor vakanties, ontspanning en overwinteren.

De kunststrook is zo’n 300 kilometer lang. De Costa del Sol ligt in 3 provincies. Dat zijn Málaga, Cádiz en Granada. Ongeveer 30% van de toeristen belandt in de Costa del Sol. Wij vinden dat als makelaar begrijpelijk. Prachtige stranden, lekker klimaat en bovendien heerlijk eten. 

Een nieuw leven beginnen in Marbella?

Dat kunnen wij zeker begrijpen! De eerste stap is natuurlijk een geschikt huis of appartement vinden. Castillo Real heeft veel kennis van de lokale markt. Wij kunnen je daarom goed begeleiden en eventuele problemen voorkomen. 

Neem bijvoorbeeld de wetgeving of de taalbarrière. Dit kan voor verschillende hindernissen zorgen.  Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen, die letterlijk en figuur jouw taal spreekt. Eén die Spanje als zijn broekzak kent. Wij dus.

Het team van Castillo bestaat uit makelaars, die gespecialiseerd zijn in de Spaanse huizenmarkt. Wij helpen je bij het vinden van het juiste huis in Marbella. Wij helpen je bij bezichtigingen en met een betrouwbare advocaat. Deze advocaat helpt je bij je onderhandelingen en bij het afronden van alle formaliteiten.  Overige vragen tijdens het proces kun je uiteraard bij ons kwijt. 

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Marbella, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Marbella, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring