Makelaar in Málaga aan de Costa del Sol

Wil je een huis kopen of verkopen in Málaga? Als makelaar in Málaga staan wij je graag bij tijdens het gehele aan- en verkoopproces. Castillo Real kent de plaatselijke woningmarkt uit zijn broekzak en helpt je daarom graag verder!

Makelaar in het bruisende Málaga

Mocht je een huis kopen of verkopen dan komen er verschillende vraagstukken op je af. Málaga is een van de grootste steden van Andalusië en met meer dan een half miljoen inwoners. Je kunt je dus voorstellen dat hier altijd wat te doen is. Het gehele jaar kun je festiviteiten meevieren met de plaatselijke bevolking.  Als voorbeeld het Feria de Málaga in augustus. 

Er wordt dan een week lang het einde van de Moorse overheersing gevierd door de Spanjaarden. Allerleid optredens, een rijkelijk versierde stad en uiteraard heerlijk eten en drinken. Tradities zijn hier ook indrukwekkend. Vooral die je rond pasen kunt bijwonen. Veel broeders lopen dan rond met het beeld van een heilige op een platform. Dit doen ze om hem te eren en te herdenken.

Als makelaar in Málaga weten wij ook dat Málaga bekend staat om Pablo Picasso.  Het oude huis is omgetoverd tot een klein museum.  In het echte Picasso Museum verderop kun je nog meer van zijn kunstwerken bewonderen. Genoeg cultuur gezien? Uiteraard kun je dan lekker op het terras zitten op een van de mooie pleinen en geniet van alle culinaire hoogstanden. 

De Costa del Sol

Het zit al in de naam: kust van de zon. De Costa del Sol heeft een heerlijk klimaat, met lange zomeravonden en zachte winters. De zon schijnt er gemiddeld driehonderd dagen per jaar en het regent er weinig. Dat maakt het een ideale regio voor vakanties, ontspanning en overwinteren.

De Costa del Sol is een kuststrook in Zuid Spanje, die ongeveer 300 kilometer lang is. De costa ligt in drie provincies: Málaga, Cádiz en Granada. Málaga is de belangrijkste stad aan de kust, waar ook het vliegveld ligt. Kustlijn Costa del Sol is geliefd bij vakantiegangers. Ongeveer 30% van de toeristen strijkt hier neer. 

Begrijpelijk, want het weer is er heerlijk, de stranden zijn prachtig en er zijn veel culturele bezienswaardigheden. En dan hebben we het nog niet eens over de Spaanse keuken gehad. Er zijn volop restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van pintxos, tapas en verse vis.  He

Een nieuw leven beginnen in Málaga?

Wij kunnen ons er alles bij voorstellen. Je eerste stap is het vinden van een huis of appartement. Grote kans dat je wat hindernissen op de weg tegenkomt. Bijvoorbeeld door de andere wet- en regelgeving in Spanje, de taalbarrière en het ontbreken van een betrouwbaar netwerk. Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen, die letterlijk en figuur jouw taal spreekt. Eén die Spanje en de Costa del Sol als zijn broekzak kent. Wij dus.

Ons team bestaat uit Nederlandse makelaars, die gespecialiseerd zijn in de Spaanse woningmarkt. Castillo Real helpt je bij je zoektocht naar de juiste woning in Málaga. We gaan met je mee naar bezichtigingen en we brengen je in contact met een betrouwbare advocaat. 

De advocaat helpt je bij je onderhandelingen en bij het afronden van alle formaliteiten. Voor al je vragen vóór, tijdens en na de koop kun je bij ons terecht. En na de afronding van alle formaliteiten kan het grote genieten beginnen.

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Málaga, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Málaga, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring