Makelaar in Fuengirola aan de Costa del Sol

Een woning kopen of verkopen in Fuengirola? Als makelaar in Fuengirola helpt Castillo Real je bij het investeren in een appartement, villa of woning. Daarnaast bieden wij begeleiding en ondersteuning in het gehele aan- en verkoopproces van een huis in Fuengirola. 

Makelaar in Fuengirola; een levendige badplaats

Fuengirola ligt tussen Malaga en Marbella. Het staat ook wel bekend als een badplaats. Als makelaar kennen wij ook de cultuur van deze mooie plaats. Wat als eerst opvalt is het imposante Moorse kasteel. Een typisch symbool van de geschiedenis van Fuengirola. De kustplaats is een populaire vakantiebestemming aan de Costa del Sol voor zowel jonge als oude mensen. 

Toch is het opvallend dat deze stad altijd zijn oude charme heeft behouden. Het is dus een goede mix tussen nieuw en oud. Als makelaar in Fuengirola weten wij dat u hier kunt genieten van de mooiste stranden en de meest culinaire restaurants. Een andere mooie bezienswaardigheid in deze stad is Fuengirola Bioparc. Hier kun kun je allerlei exotische diersoorten bekijken. 

Deze diersoorten leven in hun natuurlijke omstandigheden. Als je er rondloopt waan je je echt even in Afrika of Azië. Wat ook aan te bevelen is als bezienswaardigheid in Fuengirola is het Sohail Kasteel. Verder zijn er ook concerten en festivals in deze badplaats. Wil je toch liever shoppen? Dan kun je naar het Miramar winkelcentrum gaan. Hier flaneer je vervolgens met je nieuwste aankopen over het Plaza de la Constatucíon, vlakbij de jachthaven. 

Er zijn meer activiteiten die we hier kunnen opnoemen, maar we garanderen je dat er voor iedereen genoeg vertier (en rust) te vinden is.

Makelaar van De Costa del Sol

Costa del Sol betekent kust van de zon. Het is dus een heerlijk klimaat met daarbij lange zomeravonden en zachte winters. Gemiddeld schijnt hier de zon 300 dagen per jaar en regent het weinig. Hierdoor is het een ideale bestemming voor vakantie, ontspanning en overwinteren. 

De Costa del Sol is zo’n 300 km lang en ligt in 3 provincies, namelijk Málaga, Cádiz en Granada.  Het vliegveld is te vinden in Málaga. De Costa del Sol is een trekpleister voor vakantiegangers, die bestaan uit alle leeftijden. 

Dit komt omdat het heerlijk weer is, de stranden erg mooi zijn en er veel dingen te zien zijn. Bovendien is het eten heerlijk. Er zijn volop restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van pintxos, tapas en verse vis.   

Een nieuw leven beginnen in Fuengirola?

Wil je een nieuw leven beginnen in Fuengirola? Dat kunnen wij ons wel voorstellen. Hiervoor is de eerste stap het vinden van een woning of appartement. Hierbij komen zeker veel hindernissen en vragen bij kijken. Castillo Real staat daarom graag aan jouw zijde om je tijdens het gehele proces te steunen.  Zo kennen het gebied uit onze broekzak en kunnen wij problemen (zoals een taalbarrière) voorkomen. Wij spreken zowel jouw taal als de taal daar.  

Het team van Castillo Real bestaat uit Nederlandse makelaars die de Spaanse markt als geen ander kennen. Wij helpen je daarom met de zoektocht naar een huis en het proces wat daarna komt. 

Als makelaar in Fuengirola gaan we met je mee naar bezichtigingen en we brengen je in contact met een betrouwbare advocaat. De advocaat helpt je bij je onderhandelingen en bij het afronden van alle formaliteiten. Na afronding kan uiteraard het genieten beginnen!

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Fuengirola, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Fuengirola, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring