Nederlandse makelaar aan de Costa del Sol

Ben je op zoek naar een huis aan de Costa del Sol? Of wil je juist je huis verkopen? Als dé makelaar aan de Costa del Sol staan wij jou graag bij tijdens het gehele aan- en verkoopproces. Castillo Real kent de Spaanse woningmarkt goed, en kent het gebied uit zijn duim. Daarom kies je voor Castillo Real.

MAKELAAR AAN DE SPAANSE COSTA DEL SOL

Mocht je een huis kopen of verkopen dan komen er verschillende vraagstukken op je af. Zo is het gehele proces niet hetzelfde als in Nederland. Wij raden je daarom ook aan om een goede makelaar in te schakelen die je bij alle obstakels kan helpen.

Castillo Real is een team van gespecialiseerde makelaars, met een expertise van de Spaanse woningmarkt. Wij weten alles over het emigreren naar Spanje, of het aanschaffen van een vakantiewoning of permanente woning.  

Als makelaar aan de Costa del Sol werk je met veel plezier aan het verwezenlijken van de klant zijn droom. Doordat wij de regio als onze broekzak kennen en de taal machtig zijn, zijn wij de ideale partij om je bij te staan bij deze zoektocht.

De Costa del Sol

Deze regio in het Zuiden van Spanje, staat garant voor veel zon. Het heerlijke klimaat resulteer in warme zomers en zachte winters. Met een gemiddelde van driehonderd dagen zon is het een geliefde plek om je vakantie hier te vieren. Ook zoeken veel mensen deze regio op om te ontspannen of te overwinteren. 

De Costa del Sol is een lange kuststrook van ongeveer 300 kilometer lang. Costa del Sol ligt in 3 provincies, de provincie Málaga, Cádiz en Granada. De regio heeft als belangrijkste stad Málaga, deze stad ligt aan de kust en heeft ook het belangrijkste vliegveld. 

Jaarlijks strijkt ongeveer 30% van de toeristen hier neer, om hun zomers of winters onder de Spaanse zon te spenderen. Wij kunnen ons dit goed voorstellen, het prachtige weer, mooie stranden en de vele culturele bezienswaardigheden maken het één van de mooiste regio’s in Spanje. 

Ook is de Spaanse keuken hier op en top, geniet bijvoorbeeld van de vele restaurantjes en barretjes waar ze de meest authentieke Spaanse gerechten vers bereiden.

EEN NIEUW LEVEN door de Nederlandse makelaar AAN DE COSTA DEL SOL?

Wie wil dat nou niet? Altijd lekker weer en lekker eten, en alles op een rustig tempo. Voordat je van deze aspecten van het Spaanse leven kunt genieten, komen er wel eerst wat te nemen stappen om de hoek kijken. De regeling in Spanje is namelijk anders dan in Nederland, en een hypotheek in Spanje steekt anders in elkaar dan in Nederland. 

De eerste stap die je samen met het team van Castillo Real neemt is het zoeken van jouw perfecte woning of villa aan de Costa del Sol. Naarmate je meerdere woningen hebt gevonden, en besloten hebt ze te bezichtigen, gaan wij samen met jou op reis naar Spanje. 

Eenmaal in Spanje gaan we samen met jou naar de bezichtigingen, zodat jij al je vragen aan een Nederlands aanspreekpunt kunt stellen en zo ten alle tijden je vragen beantwoord zult hebben. 

Als je eenmaal echt geïnteresseerd bent in een woning of villa, zullen wij je ook de omgeving laten zien. Zodat je een goed beeld krijgt van je eventuele nieuwe woonplaats. Eenmaal gevonden, begint het aankoopproces te lopen. 

Zo schakelen wij voor jou een betrouwbare advocaat in, deze advocaat zal het gehele aankoopproces in goede banen leiden. Uiteindelijk zal deze advocaat ook degene zijn die de laatste formaliteiten zal afronden. 

Doordat je ons als Nederlandse makelaar aan de Costa del Sol hebt ingeschakeld zijn alle obstakels zonder problemen overwonnen. Om een indicatie te geven van de obstakels, wij kennen de wet- en regelgeving in Spanje, hebben een betrouwbaar netwerk in de regio en zijn de taal machtig. Om al deze problemen zorgeloos te kunnen doorstaan zijn wij dé makelaar aan de Costa del Sol voor u.   

Het volledige team van Castillo Real bestaat uit Nederlandse makelaars, die gespecialiseerd zijn in de Spaanse woningmarkt. Wij helpen jou graag van A tot Z, en zullen voor alle vragen klaarstaan. Wij wensen je veel woonplezier toe aan de Costa del Sol!

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod aan de Costa del Sol, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een woning aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring