Huis kopen in Sotogrande aan de Costa del Sol

Een huis kopen in Sotogrande? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in Sotogrande, dan helpen we je graag verder

Een huis kopen in het luxe Sotogrande

Als je een huis, villa of appartement in Sotogrande koopt, dan kun je dagelijks genieten van de exclusieve sfeer die daar heerst. Ervaar de rust van de zee, de ruigheid van de bergen en de glamour van een stad, die bekend staat als het Beverly Hills van Europa. 

Een stad met een unieke ligging tussen de zee van de Costa del Sol en de bergketen Sierra Carbonera.Sotogrande ligt in de provincie Cádiz, op een steenworp afstand van Málaga. Het is het meest overvloedige en luxe resort van Europa, waar je je een echte VIP in de exclusieve jetset voelt.

 Er is genoeg te doen. De zeven golfterreinen maken Sotogrande tot één van de beste golfbestemmingen van Europa. Maar je kunt er ook prima varen, paardrijden, scubaduiken en vissen. En dat allemaal in Sotogrande. Wil je iets verder weg, dan adviseren we je om de Rots van Gibraltar te bezoeken, een Brits overzees gebied in de Baai van Gibraltar.

De Costa del Sol

Het zit al in de naam: kust van de zon. De Costa del Sol heeft een heerlijk klimaat, met lange zomeravonden en zachte winters. De zon schijnt er gemiddeld driehonderd dagen per jaar en het regent er weinig. Dat maakt het een ideale regio voor vakanties, ontspanning en overwinteren.

De Costa del Sol is een kuststrook in Zuid Spanje, die ongeveer 300 kilometer lang is. De costa ligt in drie provincies: Málaga, Cádiz en Granada. Málaga is de belangrijkste stad aan de kust, waar ook het vliegveld ligt. De Costa del Sol is geliefd bij vakantiegangers. Ongeveer 30% van de toeristen strijkt hier neer. 

Begrijpelijk, want het weer is er heerlijk, de stranden zijn prachtig  en er zijn veel culturele bezienswaardigheden. En dan hebben we het nog niet eens over de Spaanse keuken gehad. Er zijn volop restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van pintxos, tapas en verse vis.   

Een nieuw leven beginnen in Sotogrande?

Wij kunnen ons er alles bij voorstellen. Je eerste stap is het vinden van een huis of appartement. Grote kans dat je wat hindernissen op de weg tegenkomt. Bijvoorbeeld door de andere wet- en regelgeving in Spanje, de taalbarrière en het ontbreken van een betrouwbaar netwerk. 

Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen, die letterlijk en figuur jouw taal spreekt. Eén die Spanje en de Costa del Sol als zijn broekzak kent. Wij dus. Ons team bestaat uit Nederlandse makelaars, die gespecialiseerd zijn in de Spaanse woningmarkt. Wij helpen je bij je zoektocht naar de juiste woning in Sotogrande. 

Castillo Real gaat met je mee naar bezichtigingen en we brengen je in contact met een betrouwbare advocaat. De advocaat helpt je bij je onderhandelingen en bij het afronden van alle formaliteiten. Voor al je vragen vóór, tijdens en na de koop kun je bij ons terecht. En na de afronding van alle formaliteiten kan het grote genieten beginnen.

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Sotogrande, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Estepona, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring