Huis kopen in Málaga aan de Costa del Sol

Een huis kopen in Málaga? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in Málaga, dan helpen we je graag verder

Een huis kopen in het bruisende Málaga

Als je een (tweede) huis in Málaga koopt, dan zul je je geen moment vervelen. Málaga staat in de top drie van de grootste steden van Andalusië en heeft ruim een half miljoen inwoners. Door zijn grootte is er altijd wat te doen. Gedurende het hele jaar kun je diverse festiviteiten met de bewoners meevieren. Het Feria de Málaga in augustus bijvoorbeeld. 

Een week lang vieren de Spanjaarden dan het einde van de Moorse overheersing met optredens, een rijkelijk versierde stad en lekker eten en drinken. Indrukwekkend zijn de vele processies, die je vooral rond de paasdagen kunt bijwonen. Een groot aantal broeders loopt dan met het beeld van een heilige op een platform door de straten, om hem te eren en te herdenken.

Málaga is ook de stad van kunstenaar Pablo Picasso. Zijn huis is omgedoopt tot een klein museum. In het Picasso Museum iets verderop kun je nog meer van zijn schilderkunst genieten. Heb je genoeg cultuur gesnoven? Pak dan een terras in het historisch centrum met zijn mooie pleinen, laat je culinair verrassen of ga een dagje naar het strand of de botanische tuin.

De Costa del Sol

De naam zegt het al: kust van de zon. In de Costa del Sol heerst een heerlijk klimaat, met lange zomeravonden en zachte winters. De zon schijnt er gemiddeld driehonderd dagen per jaar en het regent er weinig. Dat maakt het een ideale regio voor vakanties, ontspanning en overwinteren.

De Costa del Sol is een kuststrook in Zuid Spanje, die ongeveer 300 kilometer lang is. De costa ligt in drie provincies: Málaga, Cádiz en Granada. Málaga is de belangrijkste stad aan de kust, waar ook het vliegveld ligt. De Costa del Sol is geliefd bij vakantiegangers. Ongeveer 30% van de toeristen strijkt hier neer. 

Begrijpelijk, want het weer is er heerlijk, de stranden zijn prachtig en er zijn veel culturele bezienswaardigheden. En dan hebben we het nog niet eens over de Spaanse keuken gehad. Er zijn volop restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van pintxos, tapas en verse vis. 

Een nieuw leven beginnen in Málaga?

Wij kunnen ons er alles bij voorstellen. Je eerste stap is het vinden van een huis of appartement. Grote kans dat je wat hindernissen op de weg tegenkomt. Bijvoorbeeld door de andere wet- en regelgeving in Spanje, de taalbarrière en het ontbreken van een betrouwbaar netwerk. 

Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen, die letterlijk en figuur jouw taal spreekt. Eén die Spanje en de Costa del Sol als zijn broekzak kent. Wij dus. Ons team bestaat uit Nederlandse makelaars, die gespecialiseerd zijn in de Spaanse woningmarkt. Wij helpen je bij je zoektocht naar de juiste woning in Málaga.

Castillo Real gaat met je mee naar bezichtigingen en we brengen je in contact met een betrouwbare advocaat. De advocaat helpt je bij je onderhandelingen en bij het afronden van alle formaliteiten. Voor al je vragen vóór, tijdens en na de koop kun je bij ons terecht. En na de afronding van alle formaliteiten kan het grote genieten beginnen.

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Málaga, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Málaga, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring