Huis kopen in Fuengirola aan de Costa del Sol

Een huis kopen in Fuengirola? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in Fuengirola, dan helpen we je graag verder

Een huis kopen in het levendige Fuengirola

Fuengirola is een mooie badplaats, die tussen Malaga en Marbella in ligt. Het eerste dat opvalt is het imposante Moorse kasteel, een symbool van de rijke geschiedenis van Fuengirola. Net als de meeste andere kustplaatsen aan de Costa del Sol is Fuengirola een populaire vakantiebestemming voor jong en oud. Maar toch heeft het zijn charme behouden. De stad heeft een goede mix van oud en nieuw, je vindt er de mooiste stranden en op culinair gebied kom je ook niets tekort.

In Fuengirola Bioparc kun je allerlei exotische diersoorten bewonderen, die onder natuurlijke omstandigheden gehouden worden. Als je er rondloopt waan je je echt even in Afrika of Azië. Het Sohail Kasteel is ook een bezoekje waard. Er is een museum en tegenwoordig vinden er ook concerten en festivals plaats. Dagje shoppen? Ga dan naar het Miramar winkelcentrum en flaneer vervolgens met je nieuwste aankopen over het Plaza de la Constatucíon, vlakbij de jachthaven. Er zijn meer activiteiten die we hier kunnen opnoemen, maar we garanderen je dat er voor iedereen genoeg vertier (en rust) te vinden is.

De Costa del Sol

De naam zegt het al: kust van de zon. In de Costa del Sol heerst een heerlijk klimaat, met lange zomeravonden en zachte winters. De zon schijnt er gemiddeld driehonderd dagen per jaar en het regent er weinig. Dat maakt het een ideale regio voor vakanties, ontspanning en overwinteren.

De Costa del Sol is een kuststrook in Zuid Spanje, die ongeveer 300 kilometer lang is. Costa del Sol ligt in drie provincies: Málaga, Cádiz en Granada. Málaga is de belangrijkste stad aan de kust, waar ook het vliegveld ligt. De Costa del Sol is geliefd bij vakantiegangers. Ongeveer 30% van de toeristen strijkt hier neer.

Begrijpelijk, want het weer is er heerlijk, de stranden zijn prachtig  en er zijn veel culturele bezienswaardigheden. En dan hebben we het nog niet eens over de Spaanse keuken gehad. Er zijn volop restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van pintxos, tapas en verse vis.   

Een nieuw leven beginnen in Fuengirola?

Wij kunnen ons er alles bij voorstellen. Je eerste stap is het vinden van een huis of appartement. Grote kans dat je wat hindernissen op de weg tegenkomt. Bijvoorbeeld door de andere wet- en regelgeving in Spanje, de taalbarrière en het ontbreken van een betrouwbaar netwerk. Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen, die letterlijk en figuur jouw taal spreekt. Eén die Spanje en de Costa del Sol als zijn broekzak kent. Wij dus.

Ons team bestaat uit Nederlandse makelaars, die gespecialiseerd zijn in de Spaanse woningmarkt. Castillo Real helpt je bij je zoektocht naar de juiste woning in Fuengirola. We gaan met je mee naar bezichtigingen en we brengen je in contact met een betrouwbare advocaat. 

De advocaat helpt je bij je onderhandelingen en bij het afronden van alle formaliteiten. Voor al je vragen vóór, tijdens en na de koop kun je bij ons terecht. En na de afronding van alle formaliteiten kan het grote genieten beginnen.

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Fuengirola, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Fuengirola, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring