Appartement kopen in Torremolinos aan de Spaanse Costa del Sol

Wat komt er allemaal bij kijken als je een woning koopt in Torremolinos? Bij vragen over het kopen van een huis, villa penthouse, appartement of geschakelde woning in Torremolinos helpen wij jou graag verder!

EEN appartement KOPEN IN HET PITTORESKE TORREMOLINOS

Wij kunnen het goed begrijpen dat je over deze keuze nadenkt. Het weer en de omgeving zijn er namelijk prachtig. Ook is er rondom Torremolinos genoeg te beleven en te doen. Zo loopt de boulevard van Torremolinos tot aan Carihuela, waar je de mooiste stranden vindt. Wat dichter bij huis vind je het pittoreske centrum van Torremolinos, met zijn trappetjes en gezellige winkeltjes.

Het stadspark biedt een prachtig uitzicht op de uitkijktoren, genaamd de Torre Mirador. In dit park is er genoeg ruimte om te relaxen, te picknicken of fanatiek in de Spaanse zon te sporten. In het park staan ook meerdere kunstobjecten. De echte natuurliefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de botanische tropische tuinen vlak buiten het centrum.

Voor de echte cultuurliefhebbers is een bezoek aan de Casas de los Navajas een aanrader. Hier vind je regelmatig concerten, theateruitvoeringen en tentoonstellingen. Gelukkig biedt Torremolinos ook voor de iets rustigere type genoeg ontspanning, je kan er heerlijk relaxen. Op deze manier begin je je al een echte Spanjaard te voelen, en is mañana mañana orde van de dag.

De Costa del Sol

De naam zegt het al: kust van de zon. De Costa del Sol heeft een heerlijk klimaat, met lange zomeravonden en zachte winters. De zon schijnt er gemiddeld driehonderd dagen per jaar en het regent er weinig. Dat maakt het een ideale regio voor vakanties, ontspanning en overwinteren.

De Costa del Sol is een kuststrook in Zuid-Spanje, die ongeveer 300 kilometer lang is. De Costa del Sol ligt in drie provincies: Málaga, Cádiz en Granada. Málaga is de belangrijkste stad aan de kust, waar ook het vliegveld ligt. De Costa del Sol is zeer geliefd bij de vakantiegangers. Ongeveer 30% van de toeristen strijkt hier gedurende het hele jaar neer.

Begrijpelijk, want het weer is er heerlijk, de stranden zijn prachtig en er zijn veel culturele bezienswaardigheden. En dan hebben we het nog niet eens over de Spaanse keuken gehad. Er zijn volop restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van pintxos, tapas en verse vis.

Een nieuw leven beginnen in Fuengirola?

Dit is zeker een aanrader! Echter dienen er eerst een aantal stappen genomen te worden voordat dit gerealiseerd kan worden. Samen met het gespecialiseerde team van Castillo Real gaan we allereest opzoek naar jouw ideale appartement. Tijdens deze zoektocht nemen wij samen met jou de nodige hindernissen weg. 

Denk hierbij aan bijvoorbeeld de taalbarrière, de andere wet- en regelgeving in Spanje en het ontbreken van een goed netwerk. Daarom is het verstandig om de handen ineen te slaan met het team van Castillo Real, wij kennen het gebied uit onze duim en zijn de taal machtig.

 
Het team van Castillo Real bestaat uit Nederlandse makelaars, die veel affiniteit hebben met de Spaanse woningmarkt. Wij staan jou tijdens het zoekproces van A tot Z bij, en zorgen ervoor dat we jouw droomhuis vinden aan de Spaanse Costa del Sol. Wij gaan onder andere mee naar de bezichtigingen, en zorgen ervoor dat je een betrouwbare advocaat aan je zijde krijgt. 

Deze advocaat zorgt ervoor dat de onderhandelingen soepel verlopen, en dat de laatste formaliteiten uiteindelijk goed worden afgerond. Mocht je tijdens het zoekproces vragen hebben, dan staan wij altijd klaar om deze vragen te beantwoorden. Wij van Castillo Real, wensen je veel woonplezier in het zonnige Spanje!

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Fuengirola, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Fuengirola, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring