Appartement kopen in Marbella aan de Spaanse Costa del Sol

Een luxe (tweede) appartement kopen in Marbella ? Of benieuwd naar wat een tweede woning hier kost? Dan helpen wij je van Castillo Real je graag verder.

EEN appartement KOPEN IN HET LUXE MARBELLA

De stad Marbella is heel divers, zo vind je er de meest prachtige stranden en mooie historische bezienswaardigheden. Marbella is een luxe badplaats, waar je in je meest mooie outfit heerlijk over de boulevard langs de jachthaven kunt paraderen. Het is een plaats waar ook veel beroemdheden hun tijd in Spanje doorbrengen.

 Gelegen aan de ruwe bergrug Sierra Blanca is het een toplocatie voor stoere bergwandelingen. Het is een moderne stad, die haar geschiedenis nog in het oude centrum heeft liggen. Neem bijvoorbeeld is een kijkje bij de prachtige Iglesias de la Encamación, waar grote altaren en veel heilige beelden te zien zijn.

Hotspots van Marbella

Het uitzicht vanuit je villa of appartement is al een bezienswaardigheid op zich. Je kijkt uit over het strand en de kenmerkende witte huisjes. Marbella heeft ook een eigen Walk of Fame aan de boulevard. Daar kijk je ook je ogen uit bij de diverse kunstenaars, die er creatieve zandsculpturen maken. 

Loop je langs de Avenida del Mar, dan kun je daar de bronzen beelden van Salvador Dali bewonderen. De (nog) actievere bezoekers van Marbella kunnen hun hart ophalen op één van de 35 golfbanen in de omgeving. Kortom een goede reden om een appartement te kopen in Marbella.

Appartement kopen in MArbella aan de Costa del Sol

De Costa del Sol doet zijn naam bijna het hele jaar door eer aan. Zo schijnt er gemiddeld 300 dagen per jaar de zon, en regent het er heel weinig. Bovendien is het klimaat er erg aangenaam, met lange warme zomeravonden en hele zachte winters. Dit maakt de Costa del Sol erg geliefd voor vakanties, overwinteringen en ontspanning.
De Costa del Sol is een kuststrook in Zuid-Spanje, die ongeveer 300 kilometer lang is. De Costa ligt in drie provincies: Málaga, Cádiz en Granada. 

De belangrijkst stad aan de Costa del Sol is Málaga, met de gunstige ligging aan het strand en de belangrijkste luchthaven van de Costa del Sol. Ongeveer 30% van de toeristen strijkt neer aan de Costa del Sol. 

Dit is goed te begrijpen, het weer is er heerlijk, de stranden zijn prachtig, de culturele bezienswaardigheden zijn een bezoekje waard en de Spaanse keuken is niet te overtreffen. Marbella voldoet aan al deze eisen, en is een prachtige plek om een appartement te kopen.

Een nieuw leven beginnen in Marbella?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dit nu overweegt. Wij kunnen je helpen met alles goed in kaart te brengen, en het juiste appartement voor jou te zoeken. Ook helpen wij je bij alle obstakels die je tegenkomt. Zo nemen wij alle zorgen weg die ontstaan over de andere wet- en regelgeving, de taalbarrière en het ontbreken van een betrouwbaar netwerk. Het team van Castillo Real is gespecialiseerd in de Spaanse woningmarkt, en is dan ook de juiste partij om in te schakelen bij je zoektocht.

 
Het team van Castillo Real bestaat uit Nederlandse makelaars, met een specialisatie in de Spaanse woningmarkt. Wij helpen je van A tot Z, en zorgen dat je ten alle tijden met je vragen bij ons aan kan kloppen. Wij zoeken allereerst samen, naar aanleiding van je eisen, de beste woningen voor je op. Ook gaan wij mee naar de bezichtigingen en zorgen wij dat er een betrouwbare advocaat jullie bijstaat tijdens de onderhandelingen. 

Deze advocaat zorgt er ook voor dat de laatste formaliteiten uiteindelijk ook goed worden afgerond. Tijdens het gehele koopproces staat Castillo Real voor je klaar, en zijn wij ten alle tijden betrokken bij het proces.

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Marbella, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Marbella, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

Appartement kopen Marbella

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring