Appartement kopen in Málaga aan de Spaanse Costa del Sol

Bent u opzoek naar een appartement in Málaga? Wij helpen je graag met het kopen van een appartement of villa in Málaga.

EEN appartement KOPEN IN HET LEVEVENDIGE MÁLAGA

Een (tweede) appartement kopen in Málaga is een keuze waar je absoluut geen spijt van krijgt. Málaga is 1 van de 3 grootste steden in de autonome regio Andalusië, met een inwonersaantal van ruim een half miljoen. De grootte van de stad maakt het een plek waar je je geen moment zult vervelen. Er zijn bijna het hele jaar door festiviteiten te beleven. Het Feria de Málaga is hier een goed voorbeeld van. Tijdens deze festiviteit vieren de inwoners in de maand augustus, een week lang het einde van de Moorse overheersing. Hierbij draait het om lekker eten en drinken, en zijn er door de stad heen talloze optredens en versieringen te bewonderen.

Veel processies tijdens de paasdagen zijn ook zeer indrukwekkend, en een aanrader om een keer bij te wonen. Tijdens deze processies lopen er een groot aantal broeders met het beeld van een heilige op een platform door de straten, dit doen ze om hem te eren en te herdenken.

De beroemde kunstenaar is Pablo Picasso was een Spaanse kunstenaar, die geboren was in Málaga. In de stad zelf zijn ook museums ter ere van Pablo Picasso. Zo is zijn huis omgetoverd tot museum, en is er iets verderop een museum met nog meer van zijn kunst. Genoeg cultuur voor 1 dag? Geniet dan van een van de mooie pleinen met de aangrenzende terrassen, of bezoek het strand voor wat afkoeling. 

De Costa del Sol

De naam zegt het al: kust van de zon. De Costa del Sol heeft heerlijke weersomstandigheden voor zonliefhebbers. Zo zijn de zomeravonden warm, en zijn de winters zacht. Het klimaat zorgt ervoor dat er bijna driehonderd dagen per jaar zon schijnt, en de regen die er valt minimaal is. Deze omstandigheden maken het een ideale regio voor vakanties, ontspanning, overwintering en huisvesting.

De Costa del Sol is een kuststrook in Zuid-Spanje, die ongeveer 300 kilometer lang is. Het belangrijkste vliegveld ligt bij de stad Málaga, wat het ook de belangrijkste stad maakt. De ligging aan de kust maakt de stad ook erg geliefd bij de vakantiegangers. Jaarlijks strijkt ongeveer 30% van de toeristen neer aan de Costa del Sol. Veel toeristen zoeken dan het grote aanbod van hotels, appartementen of hun tweede huis in Spanje op. Dit valt goed te begrijpen als er wordt gekeken naar de stranden, de culturele bezienswaardigheden en de overheerlijke Spaanse keuken.

Een nieuw leven beginnen in Málaga?

Na het lezen van het vorige kopje kunnen wij ons goed voorstellen dat u enthousiast bent geworden om een (tweede) woning te kopen in Spanje. Echter heb je geen idee waar je moet beginnen, wij van Castillo Real kunnen je hierbij goed op weg helpen. Wij nemen alle obstakels die op je pad komen weg. Door onze kennis van de taal, de wet- en regelgeving en het beschikken van een goed netwerk zijn wij de Nederlandse makelaar aan de Costa del Sol voor jou. Daarnaast kennen wij de regio als onze broekzak, en kunnen wij tijdens de bezichtigingen meer vertellen over wellicht je nieuwe woonplaats.  

Het team van Castillo Real bestaat uit Nederlandse makelaars, al deze makelaars zijn gespecialiseerd in de Spaanse woningmarkt. Ons team helpt je graag bij een huis kopen in Málaga. Wij zorgen ervoor dat jij het gehele proces zorgeloos doorloopt, en zijn wij ten alle tijden bereikbaar voor eventuele vragen. Ook gaan wij mee naar de bezichtigingen, en zorgen wij ervoor dat je in contact komt met een betrouwbare advocaat. Deze advocaat zorgt ervoor dat het gedurende de onderhandelingen alles naar wenst verloopt, waarna hij er ook voor zorgt dat alle formaliteiten goed worden afgerond. Na het afronden van deze formaliteiten kan het grote genieten beginnen. 

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Málaga, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over het kopen van een appartement in Málaga aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring