Appartement kopen in Fuengirola aan de Spaanse Costa del Sol

Een appartement kopen in Fuengirola? Ben je op zoek naar een appartment in Fuengirola? Wij willen je graag helpen met de zoektocht naar je appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in het Spaanse Fuengirola.

Appartement kopen in het levendige Fuengirola

Fuengirola staat bekend als een mooie badplaats, het ligt tussen Marbella en Malaga in. Het eerste wat gelijk de aandacht trekt is het Moorse kasteel, wat symbool staat voor de rijke geschiedenis van Fuengirola. De badplaats Fuengirola is een populaire vakantiebestemming voor zowel jong en oud. Met deze aantrekkingskracht heeft het ten alle tijden zijn charme weten te behouden. Deze aantrekkingskracht komt voort uit de goede mix tussen oud en nieuw, zo vind je er de meest prachtige stranden en is er voor de cultuurliefhebbers genoeg te doen.

 
In het Bioparc in Fuengirola kun je vele exotische diersoorten bewonderen. Als je er rondloopt waan je je echt even in Afrika of Azië. Een andere aanrader om te bezoeken is het Sohail Kasteel. Dit kasteel bevat een onder andere een museum, maar het biedt tegenwoordig ook plaats voor concerten en festivals. Voor de shopliefhebbers is er ook genoeg vermaak, zo kun je in het Miramar winkelcentrum zeker slagen. Kortom bied Fuengirola voor ieder wat wils en is een ideale plek om een appartment te kopen.

 

De Costa del Sol

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Costa del Sol een geweldig klimaat. Zo zijn er hier warme zomeravonden en zijn de winters niet streng. De kust van de zon, letterlijk vertaald, bied gemiddeld driehonderd dagen per jaar zon. Ook regent het er amper, wat het een ideale regio maakt om je er te huisvesten. Wij van Castillo Real helpen je dan ook graag met een appartment kopen in Fuengirola.
De 300 kilometer lange Costa del Sol is een kuststrook in het zuiden van Spanje. 

De Costa del Sol ligt in drie provincies: Málaga, Cádiz en Granada. Málaga is een belangrijke stad voor deze provincie aan de kust, met het vliegveld grenzend aan de stad. De Costa del Sol is erg populair bij de vakantiegangers. Dit is volkomen te begrijpen met de prachtige stranden en vele culturele bezienswaardigheden. Uiteraard verdient de Spaanse keuken ook benoemd te worden, zo kun je volop genieten van de vele restaurants en barretjes waar je heerlijk Spaans kunt eten.

Een nieuw leven beginnen in Fuengirola?

Een appartement kopen in Spanje roept veel vragen op. Hoe werkt een hypotheek in Spanje bijvoorbeeld? Hoe vind ik een goede makelaar in Spanje? Wij van Castillo Real helpen je graag verder met deze vragen. Er zijn namelijk nog wel enkele hindernissen die overwonnen moeten worden voordat je een appartement gekocht hebt in Spanje. 

Zo is er natuurlijk de taalbarrière, de verschillen op het gebied van wet- en regelgeving in vergelijking met Nederland en het ontbreken van een betrouwbaar netwerk. Daarom is het van belang dat je een goede makelaar inschakelt aan de Costa del Sol. Uiteraard willen wij van team Castillo Real graag deze rol op ons nemen.


Ons team bestaat uit Nederlandse makelaars, die gespecialiseerd zijn in de Spaanse woningmarkt. Wij als Nederlandse makelaar in Spanje kunnen je goed helpen met het proces van een huis kopen in Fuengirola. Zo zorgen wij er onder andere voor dat we meegaan met de bezichtigingen, en dat we ervoor zorgen dat je in contact komt met een lokale betrouwbare advocaat. 

Deze advocaat is een belangrijk onderdeel van het verloop van een appartement kopen in Spanje. Zo zorgt hij of zij ervoor dat de onderhandelingen goed verlopen en de laatste formaliteiten goed worden afgerond. Uiteraard staat het gehele team van Castillo Real tijdens dit proces klaar voor je, als zich er vragen voordoen. Als dit alles is afgerond kan het genieten in Spanje beginnen.

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Fuengirola, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Fuengirola, of één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring