Appartement kopen in Benalmádena aan de Costa del Sol

Wilt u een nieuw appartement kopen in Benalmádena? Mocht je op zoek zijn naar een nieuw appartement, penthouse, villa of bijvoorbeeld geschakelde woning. Dan helpt het team van Castillo Real je graag verder.

EEN Appartement KOPEN IN DE BADPLAATS BENALMÁDENA

De prachtige badplaats Benalmádena biedt de bezoeker twee verschillende werelden. Bijvoorbeeld de wereld van het toeristische Benalmádena Costa en daarnaast het prachtige oude centrum genaamd Benalmádena Pueblo. Doordat de stad voor ieders wat wils heeft met deze unieke mix, kun je je er uren vermaken als gezin zijnde. Een ideale plek om een appartement te kopen dus. Zo vind je hier bezienswaardigheden waarbij je niet snel aan Spanje zult denken. 

Er is bijvoorbeeld een Boeddhistische tempel. Deze tempel is een van de grootste in de westerse wereld. Natuurlijk zijn er ook genoeg bezienswaardigheden die bij een typische Spaanse badplaats horen. Ook kun je een bezoek brengen aan de jachthaven vol met luxe jachten. Daarnaast kun je lekker genieten van de Spaanse zon op de hagelwitte stranden.

Voor de natuurliefhebbers is er ook genoeg te beleven in Benalmádena. Maak tijdens je verblijf gebruik van de mogelijkheid om het De La Paloma Park te bezoeken. Hier vind je verschillende tropische planten, cactustuinen en loslopende kippen, hanen en konijnen. Een andere aanrader is het prachtige Butterfly Park.  Ook kun je hier de meest uiteenlopende vlinders vinden. Naast vlinders zijn er ook kangoeroes, schildpadden en tropische vogels te bewonderen. 

Mocht je  nog geen genoeg hebben van de wonderlijke wereld van de natuur, is Sea Life nog een mooie aanrader om te bezoeken. Hier bevind je je in een prachtige onderwaterwereld. Wordt je enthousiaster worden van iets meer hoogte? Dan is een ritje met de gondel naar de top van de bergen een goede aanrader. Hier geniet je van een prachtig uitzicht over de stad.

Benalmádena

Appartement kopen in Benalmádena aan de Costa del SOl

De naam Costa del Sol betekend letterlijk: kust van de zon. En deze vertaling doet zijn naam eer aan, de Costa del Sol heeft een heerlijk klimaat. Dit klimaat bevat lange zomeravonden en zachte winters. 

Gemiddeld 300 dagen zon. Daarom is het heerlijk vertoeven in deze regio van Spanje. Dit maakt het een geliefde regio voor vakantie, ontspanning en overwintering.

Deze kusstrook in het zuiden van Spanje is ongeveer 300 kilometer lang. Met deze lengte kruist het door drie provincies heen, Málaga, Cádiz en Granada. Van deze steden is Málaga de belangrijkste stad, hier bevindt zich ook het vliegveld.

Jarenlang is de Costa del Sol al geliefd onder de vakantiegangers. Met een percentage van 30% bezoekende toeristen heeft het een groot aandeel in de toeristensector. Het heerlijke weer, prachtige stranden en de vele culturele bezienswaardigheden zorgen ervoor dat het geliefd is onder de toeristen. 

Ook is de Spaanse keuken hier uitstekend. Omdat elk plaatsje volop restaurants en barretjes heeft. In deze horecagelegenheden kun je volop genieten van tapas, verse vis en pintxos.

Een nieuw leven beginnen in Benalmádena?

Het is goed voor te stellen dat een nieuw leven beginnen in Spanje ontzettend spannend is. Vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Wij van Castillo Real weten daarom precies waar je moet beginnen. We helpen je dan ook graag met het zoeken naar je droomhuis of appartement. 

Er zijn meerdere obstakels bij het vinden van een woning in Spanje. Er is bijvoorbeeld een andere wet- regelgeving. Daarnaast is er taalbarrière. Ten derde ontbreekt er een netwerk waarop je kan bouwen. Wij raden dan ook ten sterkste aan dat je een makelaar inschakelt bij dit avontuur. Wij dienen graag als makelaar en helpen je daarom graag op weg. 

Wij kennen de Costa del Sol als onze broekzak en we zijn de Spaanse taal machtig. Dit is ideaal om de zoektocht naar je droomwoning te bespoedigen.

Het team van Castillo Real bestaat uit Nederlandse makelaars met veel kennis van de Spaanse huizenmarkt. Wij helpen je daarom graag bij deze zoektocht naar je ideale woning in de Spaanse plaats Benalmádena. 

Zo gaan wij mee naar de bezichtigingen en schakelen wij een betrouwbare advocaat in die je ondersteunt bij de onderhandelingen. Bovendien zal deze advocaat ervoor zorgen dat alle formaliteiten goed worden afgerond. 

Mochten er vragen ontstaan voor en na het koopproces kun je recht bij het team van Castillo Real. Nadat je door ons geholpen bent met het vinden van uw droomhuis kan het genieten beginnen!

En nu? Vamos a la playa!

Bekijk regelmatig ons woningaanbod in Benalmádena, want we plaatsen continu nieuwe huizen en appartementen. Wil je dat we gericht voor je op zoek gaan? Laat het ons weten. 

En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je meer wilt weten over wonen of investeren in een huis in Benalmádena. Evenals één van de andere steden aan de Costa del Sol.

Daarom kiest u voor Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! 

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons.

Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje.

Doordat wij een Nederlandse makelaar voor woningen aan de Costa del Sol zijn, heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Een huis kopen in Spanje gaat natuurlijk net iets anders dan in Nederland.

© Castillo Real | Privacy | Disclaimer | website Bureau Peters

Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring